Drum blocat temporar intre Suceava si Falticeni

0
182

DN 2 este inchis temporar intre localitatile Suceava si Falticeni pentru ca echipajele de deszapezire sa poata curata zapada de pe carosabil.

Circulatia a fost inchisa incepand cu ora 19:00, urmand a fi deschisa in jurul orei 21:30, dupa ce soseaua va fi curatata corespunzator de zapada.

Prefectul de Suceava a declarat ca utilajele nu pot interveni cu eficienta in conditiile in care traficul este deschis, existand riscul blocarii circulatiei in zonele in care se formeaza suluri de zapada, in special in localitatea Cumparatura.

Tot in Suceava este inchis si DN 17 intre Suceava si Paltinoasa, zona in care vizibilitatea este redusa din cauza vantului puternic care spulbera zapada. Se estimeaza ca traficul va fi reluat dupa miezul noptii, cand vantul este asteptat sa scada in intensitate.

Prefectul a mai declarat că circulaţia pe DN 17 între Suceava şi Păltinoasa rămâne în continuare închisă din cauza reducerii vizibilităţii ca urmare a vântului puternic care spulberă zăpada.

Pe segmentul dintre Siret si Spataresti pe DN 2 s-a impus o restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu greutate mai mare de 7.5 tone.

Pe langa aceste drumuri nationale sunt inchise si cinci drumuri judetene in Suceava:
– DJ 209 J Arbore – Clit
– DJ 178 Arbore – Burla
– DJ 209 K Marginea – Volovat
– DJ 209 A Horodniceni – Bradatel
– DJ 291 A Siret – Musenita – Fratautii Noi

Conform Prefecturii Suceava, în judeţ s-a instituit cod portocaliu de vineri de la ora 18.00 şi până sâmbătă la ora 8.00, iar conform atenţionării va ninge, în timp ce vântul va avea intensificări cu viteze de 80-90 km/h şi la munte peste 100km/h, viscolind puternic zăpada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here